Ei pidä paikkaansa.  Kiltisti vaihdettiin vepetreenit tokotreeneihin.... Kurukin pääsi paukapäiden ryhmään. :) Nelisen viikkoa on treeneissä käyty ja kyllä sen huomaa, miten Kurun alkuajan opetus oli huonoa (kun ajattelin, että se sinne leikkaukseen joutuu ja mitä todennäköisimmin pöydälle jää, niin ei ollut inspistä opettaa yhtä intensiivisesti, kuin mitä esim. Ruuta), noh, nyt on treenattu urakalla. Alkaa pikkuhiljaa myös näkyä... Ja niin enpäs olekaan täällä muistanut kertoa, että Kuru ei ole sitten elokuun alun tihkuttanut virtsaa, joten el.lääkärin kanssa päätettiin, että sitä ei nyt toistaiseksi leikata. JEI! Sitä miten pitkään tämä tila pysyy, ei kukaan tiedä, mutta ollaan onnellisia nyt tästä ajasta. Antibiootitkin on heitetty nurkkaan jo ajat sitten... pitäkää peukkuja Kuruselle.

Tässä yksi päivä listasin tokon evl:n  ja voi:n liikkeet ja listasin liike liikkeeltä, missä Verna ja Ruu on menossa.... HUOH! Paljon on työtä ja lisää työtä tekevät koko ajan. Esim. Ruu viime treeneissä keksi, että hän nousee paikallaolosta istumaan, heti kun vähän jätän. VOI HERRANJESTAS! Ei ole ikinä tuota tehnyt ja olen pitänyt varmana liikkeenä.... ihan pelottaa..... En tiedä johtuuko sitten siitä, kun olen pitkään vahvistanut kunnon maahanmenoa, (kyynärpäät tahtoo jäädä ylös), antamalla palkan lähtiessä ja nyt kun sitä ei tullutkaan niin neiti nousi. Vai johtuiko lihapullista. Olen joskus aikoinaan huomannut, että Ruun makupalat ei voi olla superhyviä, sillä menee jotenkin yli ja käy kierroksilla, frolicit on olleet sopivan neutraaleja. Kuru taas näköjään alkuun tarvii jonkun superhyvän, että mielenkiinto hommiin säilyy ja tunnin treenit on ihan liian pitkät, n. 30-40min. menee hyvällä innolla, sitten nuukahtaa. Mikä nyt nuorella koiralla on ihan loogistakin.... Sillä me siellä leikitäänkin välillä ettei mene liian vakavaksi ja into säilyy. :)

Mutta siis tokoa väännetään urakalla ja nomeakin on otettu ohjelmistoon. Ruulle eniten, mutta on se Kurukin päässyt riistaa kantelemaan. :) Ruulle tahkotaan pillipysäytystä ja linjaa....

Kävin koirien kanssa viikonloppuna yhden vaaran päällä kääntymässä ja otin ruskakuvia... pitää laitella esille tässä kunhan kerkee...

Niin ja pentutapaaminen on tulossa lokakuun puolessa välissä, kumpikin pentue on kutsuttu.... Jei! kiva nähdä kakaroita, muttei sielläkään lonkkaa vedetä. Ohjelmaa tiedossa... :)