.... meille muutti uusi karvapallo asumaan, reilu viikko sitten....tiedän että järkytytte....mutta se on.... ei, ei sitä voi sanoa......se on...... KISSA!

2032671.jpg

Nimi on tällä hetkellä luultavasti joku seuraavista: Tiikeri, Tikru tai Tiiku. Väritys ei ole musta-valkea niinkuin kuva antaa ymmärtää, vaan varsin "kirjavainen", etten sanoisi brindle. Löytyy oranssia, valkeaa, mustaa, ruskeaa....

2032673.jpg

Juu ja kisu on edelleen hengissä, kerrottakoon se epäilijöille. Kissa on haettu perheestä missä oli kaksi koiraa, joten eipä ole neiti koiria pelännyt ollenkaan, ei. Vernan reaktio kissaan on ollut koko ajan "minun pentuni, minun kauan kadoksissa ollut pentuni!" ja nuolla lupsuttelee minkä kerkeää, kuten kuvassa näkyy. Ruu katseli eka iltana kun Verna nuoli ja arveli itsekin, että nuolaisen, sitten piti lisäksi etuhampailla nipistää kissaa takapuolesta, mutta kun kissa inahti, Ruu säikähti!"Ei se ollutkaan kani?" :) Kyllä ne jo seuraavana päivänä leikki keskenään, Ruu on kauhuissaan välillä kun kissi sinkoilee sinnetänne ja välillä häntäänkin.

2032674.jpg

Trio karvaiset siestalla. Eli samaan sohvaan mahdutaan. Ja kyllä se Tiiku on jo meidän kanssa ollut metsälenkilläkin mukana.