Huh hellettä! :) Hiukan viime aikojen tekemisistä. Ruun kanssa oltiin heinäkuun lopulla Joensuussa vepe-kisoissa ja loistavasti neiti teki hommia. Lauantaina 91p. VOI1 ja 3/7. Veneen kanssa hankaluuksia, mutta huippukorjaus auttoi ykköstulokseen. Sunnuntaina 99p. VOI1 ja 1/7, eipä moittimista hirveästi, noh veneen pyöritys vois jäädä vähemmälle.

Reilu viikko sitten uinti reissulla Ruulta repesi kynsi, joten nyt pidetään parin viikon riehumistaukoa. Neiti piti nukuttaa kynnenpoistoa varten, joten ensi viikonlopun nome-kokeet pitää nyt jättää väliin. :( Elokuun kisat pitää passata varoajan 28vrk takia) Mutta kynsi paranee huimaa vauhtia, eikä edes mätäne, vaikka kelit on näin hirveät.

Vernalla alkoi juoksu reilu pari viikkoa sitten ja on siitä lähtien majaillut yöt sängyn alla, ihme otus! :) Mejä-kokeet meni sivu suun, joten tänä vuonna ei sitten mejäteltykään.

Kurusen leikkaus menee loppuvuoteen, tällä viikolla pitää soitella Helsinkiin ja sopia tarkemmin. Neiti on kunnostautunut viime aikoina... Reilut 200kpl kalanmaksakapseleita meni yksi yö parempiin suihin, samoin 10kpl raakoja kananmunia  kuorineen (oksenteli reippaasti), koiralääkärikirjasta ainakin 40 sivua ja parimetrinen limoviikuna kohtasi voittajansa, harvennus kävi. :)

Viime viikonloppuna oltiin reissun päällä ja käytiin mm. Lavialla moikkaamassa Taikaa, mutta siitä tulee ihan oma postaus.

Kuru istui yhden illan puoli tuntia rehellisesti persuuksillaan kiikussa ja säännöllisin väli ajoin vosahteli, vaikkei mitään missään näkynyt. Oli aikas huvittavaa katsottavaa.. :) Höperö!