Kehno kun jouda mitään tekemään, tämäkin on pitänyt kirjoittaa jo kuinka monta kertaa.. Mutta otetaan ensin katsaus menneeseen vuoteen ja kuinkas sitten kävikään:

VERNA:
-tokossa tavoite oli saada voittaja-luokan puuttuvat ykköset alta pois, juu-ei!
-taipparit oli tarkoitus läpäistä ja ihme ja kumma, se onnistui! Oli aikakin!
-vepessä tavoitteena valioituminen, se onnistui ja pistettiin vielä paremmaksi sen vepen SM-pronssin kanssa! ;)
-mejässä oli salaisena haaveena se startti ja niitä tulikin peräti 2, mistä ekasta AVO1 ja tokasta hukkanen.
-luonnetestissä käyminen oli myös aikaisempien peruutusten takia listalla ja sekin toteutui! ;)
-näyttelyissäkin piti kerran päästä käymään, josko olisi päässyt sukan syömään, mutta kuinkas kävi, hylsy tuli turkin takia... :)

Vernan tavoitteet toteutui yli odotusten jos näyttelyä ja tokoa ei lasketa mukaan, vepe varsinkin, kyllä täytyy tuosta otuksesta ylpeä olla, hieno Verneri.

RUU:
-Ruun kanssa haaveiltiin että josko startattaisiin mejässä, mutta totesin keväällä lajeja alkavan olla liian monta kerralla pienelle päälle, joten mejä on se meidän tulevaisuuden ala...
-vepen tavoitteena oli vaan reenausta, mutta neitipä porskuttelikin jo itselleen saman tien luvan avoimeen luokkaan, 3 x100p. lämmittää mieltä.
-tokossa reenausta, ehkä kisomaankin. Lokakuussa oli eka startti ja tulos 157,5p. yhden liikkeen nollautuessa, joten ei pöllömpi aloitus.
-taippareissa myös treeniä ja mahdollisesti koekin. No koetta yritettiin kahdestikin kun ekan pilasi työtapaturma, mutta toka meni kirkkaasti läpi.
-agilitya jossain muodossa...noh, alkuvuodesta käytiin pentuagissa muutaman kerran, mutta kyllä se agi nyt poistetaan meidän luetteloista, kun ei itsellä siihen vielä ainakaan suurempaa paloa ole, koirista olisi, mutta ei emännästä. :)
-Kävipä neiti vielä missikisoissakin T:n hakemassa, meijän kirppu!

Ruunkin tavoitteet menivät yli odotusten:)Mokoma pieni sintti ja noin paljon jo urakoi. Vepe varsinkin iloinen yllätys!

Menneen vuoden surullisin tapahtuma oli tietysti rakkaan Oprin menetys, vanhuksen kaatoi lopulta maksasairaus 11,5 vuoden iässä juhannuksen jälkeen, edelleen ikävä on iso. (opri täyttäisi 12v. 17.01)


Mutta siis asiaan, eli uusiin tavotteisiin...

VERNA:
-vuoden ensimmäinen koe todisti sen, että voittaja-luokka on meidän puolesta ohi, siitä ei enää saa mitään irti, joten siirrymme evl:n yhden ykköstuloksen turvin. Joten luvassa evl:n treenausta ja tavoitteena edes tulos evl:stä. ;)
-vepen suurin tavoite on saavutettu, mutta vepeä ei jätetä! Tavoitteena päästä tämän vuoden SM-kisoihin! Periaatteessa ykköset on jo kasassa, mutta kisotaan tänä vuonna muutenkin.
-mejä: Jos saisi sen toisen AVO1, niin olisi enemmän kuin tyytyväinen.Mutta kunhan nyt edes startataan.
-nome/wt: ainakin treenaamista noihin ja jos siltä näyttää, että olisi valmis starttaamaan niin eikun vaan.

RUU:
-toko:eka tavoite oli se ykkönen alokkaasta, noh, se tapahtui jo ja vielä huimin pistein, joten siirrymme suoraan avoimeen, ja pistetään nyt tämän vuoden tavoitteena ykkötulos avoimesta! ;)
-vepe:jos edes tuloksen saisi avoimesta niin hyvä, jos ei, niin paljon kisa kokemusta ainakin! ;)
-nome/wt: treenataan, treenataan..
-näy: näyttelystä koetetaan saada se H! ;)

Yhteistavoitteena paljon kivaa treeniä koirien kanssa ja jos pyrkisi sen veren maun saamaan pois suusta! ;) Ei tämän pitäisi niin vakavaa ole!

Ai niin, ja Tiikerin tavoite on oppia kiipeämään kunnolla puuhun, treenit on jo hyvää vauhtia käynnissä ja treenaa ahkerana päivittäin!


Hauskanpitoon otettiin jo varaslähtö viikonloppuna kun Satu laumoineen kävi kylässä. Ja niinhän se on, että jos Satun kanssa ei eksy, niin saadaan ainakin poliisit paikalle juuri kun koko lauma on villi ja vapaa! ;)Mihin mää vielä sun kanssas jourun?Käykää kurkkaamassa lauman riemua täältä.