Jo kolmas postaus tänään, olenpas minä ahkera! Ruun kanssa päästiin peruutuspaikoille vepekokeisiin Vehmaalle, joten viime viikonloppu meni Turun seudulla. Juu-uh, piiiiitkä matka, mutta kannatti.

Lauantai (tuomareina Pasi Dunderfelt ja Marika Mäntylä,tuomariharjoittelijana Tarmo Sipola)

Köyden vienti..... 12/20 (Ruulle sattui kämmi ja päästi irti ennen käskyä, mutta kun kuuli irti-käskyni nosti köyden uudestaan ja antoi veneeseen, siitä -5p. kolme pistettä meni lisä käskyistä)

 

(Ruu lähdössä lentäen köyden vientiin, eikös tähän sopisi lausahdus "Lentäen olisit jo perillä!")

Veneen haku....20/20 (nappi lähetys)

(Ruu veneen haussa)

Hukkuvan haku..... 40/40 (upea, vaikka hukkuva läiskyttelikin karkuun, kun oikeasti pitäisi pysyä paikallaan, kun Ruu sai hukkuvan kiinni, olivat jo aika kaukana vasemmalla maalilinjasta, mutta niin vaan sitkeästi Ruu korjasi tolppien väliin)

Veneeltä veneelle vienti..... 20/20 (kunnon kuumotus a' la Milja toimi ja Ruu vei epäröimättä, kiitoksia Milja, kyllä sinusta hyvä kuumottaja tulee! ).

(Ruu menossa lentäen esineen vientiin)

yht. 92p./100p., VOI1, sij.2/4

Sunnuntai aamuna oli ristiriitainen olo, kun ei tiennyt halusinko, että Ruu saa ykkösen vai ei, niin ei osannut jännätäkään. Ruulta siis puuttuu näyttelystä vähintään se "H", että siitä voisi tulla vepevalio kolmannen VOI1 saatuaan, mutta sitten arvelin, että tulee jos on tullakseen, kun koira kerran on iskussaan.

Sunnuntain tuomareina Pasi Dunderfel ja Katri Dunderfelt

Köyden vienti.....18/20 (pari pistettä ylimääräisistä käskyistä)

(Ja taas lentoooooooon!)

Veneen haku.....20/20 (hienosti Ruu korjasi tolppien väliin, vaikka olivat virran vieminä oikealla)

Hukkuvan haku......40/40 (upea! Ruu otti nätisti, hukkuva sai tulla selällään)

(Ruu hukkuvan haussa)

Veneeltä veneelle vienti..... 20/20 (Kauhistuin ennen liikettä, kun menin rantaan, niin yleinen avustaja heitti edellisen koiran damin Ruun eteen rannalle!!!!! ja juuri silloin kun on semmoinen liike, että koiran ei tarvitsisi osoittaa mitään mielenkiintoa rantaan päin, niin sitten lentää dami nenän eteen! No, kävin vielä varoilta taputtamassa toista venettä Ruun nähden ja hyvin toimi, taaskaan ei mennyt Miljan kuumotus hukkaan!)

(Tallessa on!)

yht. 98p./100p.,  VOI1 sij. 1/3, NYT ON SIIS KAIKKI KOLME VOI1-TULOSTA KAHDELTA ERI TUOMARILTA KASASSA, MUTTA KUN SE KEHVELIN "HOO" PUUTTUU SIELTÄ NÄYTTELYSTÄ, NIIN RUUTA EI VOI VIELÄ JULISTAA VEPAVALIOKSI, MUTTA ON SE JO MELKEIN!

Kotimatkalla oli aikaa ihmetellä ja miettiä ja tutkia Ruun kilpailukirjaa tarkemmin ja pakko oli vaan todeta, että hullu se on. Ruu aloitti kisomisen vesipelastuksessa vasta vuosi sitten elokuussa, nyt on yhteensä 11 kisaa takana ja yhdeksän niistä on ykköstuloksia, joista kuusi saavutettiin tänä kesänä. IHAN HURJA PIKKU RUU! Sillähän myö ei olla keretty siellä näyttelyssä edes käydä, kun en osannut edes arvata, että sitä H:ta jo tänä kesänä tarvitsisi! Noh, nyt pitää ruveta katsomaan näytelmiä, josko sieltä se H joskus kilahtaisi.

Nyt vetäydymme vepestä talvitauolle ja aletaan taas muistella mitä se toko oikein onkaan) ;)

Ruun kisakuvat ovat Sanna Rantalan, Johanna Anderssonin, Carina Kivistön ja tietysti Arin ottamia.