Ohhoh! Siinäpä sunnuntai kiteytettynä yhteen sanaan! Sunnuntaina oli siis Oulussa vesipelastuksen Suomen mestaruuskisat ja Verna meni ja korjasi koko potin!

Tuomareina Jan Simolin ja Terhi Mikkilä

Köyden vienti...........................20/20p (siis kerrankin lähti tulemaan takaisin rantaan irti-käskyn jälkeen, juujuu, myönnetään että käsky tuli sellaisella volyymilla, että taisi kaikki heittää irti lähimmän kilsan sisällä! )Tämän liikkeen jälkeen olin toisena.

Veneen haku...........................19/20p (etukäteen arvelin, että lähetän mieluummin vaikka liian aikaisin kuin liian myöhään, mutta lähetin sitten kuitenkin liian myöhään,yksi piste lähti siis maalilinjan ohituksesta) Tämän liikkeen jälkeen olin kolmantena.

Hukkuvan pelastus.................40/40p. (Jätin ainoan käskyn käytettäväksi rannalle ja varoilta sen käytinkin kun näytti, että meinaa ohi mennä, mutta ei nätisti tuli) Tämän liikkeen jälkeen olin ensimmäisenä.

Esineen vienti veneeltä veneelle...20/20p. (Pikkuisenko pelotti ennen viimeistä liikettä, kunnon kuumotus auttoi, KIITOS TUIJA!, ja esine meni mukisematta perille asti)

yht. 99/100p. sij. 1/12, eli Verna on nyt sitten SUOMEN MESTARI! Myös toiseksi tullut koira sai 99 pistettä, mutta Vernan kokonaisaika oli nopeampi, joten voitto tuli kotiin.Olo oli koko loppupäivän kuin puulla päähän lyötynä, leukaluut poissa sijoiltaan (kiitti vaan Heli rutistuksesta), tosin osa olosta ehkä johtui siitä tyhjennetystä skumppapullosta! ;) Ja lopuksi piti vielä pulahtaa hyiseen veteen uimaan ja Verna joutui hommiin vielä kerran pelastaessaan minua.Siis uskomatonta, että Verna venyi taas SM-kokeissa huippusuoritukseensa, viime vuonna se riitti pronssiin , nyt tuli se kirkkain mitali. Kiitos kaikille treenikavereille, ilman teitä olisi hankala treenata ja Maisallekin meidän luottoavustajalle, iso kiitos! Eikä pidä unohtaa huoltojoukkojakaan, Ari ja Ruu olivat matkassa mukana kannustamassa, tosin Ruu vaan protestoi kun ei päässyt kisomaan. ;)

 

Kamera jäi siinä lähtöhotäkässä kotiin, tottakai, mutta paikalla ollut kuvaaja lupasi minulle kuvia laitella, mutta siihen asti saatte tyytyä näihin kuviin. Yläkuvasta puuttuu 15kg ruokasäkki ja lippis, niin ja se skumppapullo...

"Mestari" rentoutuu antamalla kakaralleen huutia...

Ja sitten paetaan yhdessä kohti aunringonlaskua, kun "äippä" vie muuten kotiin, eikä anna labradorien uida...ihme tyyppi.